Løsningsarkitekt til Silkeborg Forsyning

Vil du være med til at sætte turbo på digitaliseringen og værdiskabelse gennem anvendelse af data for at understøtte bæredygtighed? Så har du nu en enestående chance for at blive en del af en forholdsvis nyetableret afdeling, hvor der er mulighed for at præge arbejdet og opgaverne.
Du kommer ind i en data- og digitaliseringsafdeling, som har ansvaret for både den samlede IT-drift og support samt digitalisering og anvendelse af data og de nye digitale teknologier. Det er en nyoprettet stilling, og du bliver medarbejder nr. fire i en afdeling, som i de kommende år har ambitioner at sætte tryk på den digitale transformation.

I Silkeborg Forsyning har vi en klar strategisk ambition om at øge den digitale udvikling af vores fremtidige forretning og organisation, således at den lever op til kunders, interessenters, ejeres og ansattes visioner og forventninger ift. bl.a. den grønne omstilling. For at nå i mål har vi behov for din hjælp.

Med reference til Data- og digitaliseringschefen arbejder du blandt andet med: 

  • Etablering og udvikling af dataplatform
  • Udvikling af digitale services målrettet kunderne
  • Udvikling af løsninger til beslutningsstøtte i driften (fx BI løsninger)
  • Definere og lede tværgående digitale udviklings- og innovationsprojekter
  • Definere og lede projekter med anvendelse af nye digitale teknologier

Opgaveløsningen foregår i tæt samarbejde med dine kollegaer, både i afdelingen og på tværs af forsyningen, samt med eksterne samarbejdspartnere.

Dine kvalifikationer
Du har formodentlig en uddannelse som datalog, IT-ingeniør, cand.it eller lignende, og du har erfaring med etablering af en dataplatform, arbejde med data og de mulige løsninger, der kan etableres. Vi forestiller os, at du har 5-10 års erhvervserfaring og gerne med at formulere og lede IT- og digitaliseringsprojekter.
Du har en naturlig lyst og evner til at opsøge nye digitale muligheder, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til MS cloud (herunder Azure, SQL mv.), og BI løsninger.
Du evner at designe løsninger med et 360 graders perspektiv på forretning, it, mennesker og processer – dvs. du skal være hjemme i kodesproget, men også kæde kunderne og vores forretning sammen, så du kan sikre den løbende udvikling af vores dataplatform. Desuden er det en fordel, hvis du kan drive projekterne fra start til slut.

Din person: 
Som person er du nysgerrig, imødekommende og struktureret og sætter pris på at skabe værdi for både kollegaer og kunder. Du er udviklingsorienteret, og ønsker at hjælpe dine kollegaer med at se digitale potentialer og motiveres af en afvekslende hverdag med nye udfordringer og mange bolde i luften.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en nyoprettet afdeling med fokus på sikker drift og strategisk udvikling af en større multiforsyning med store ambitioner og stort impact. Løn- og ansættelse i henhold til Dansk Industris overenskomster og lokalaftaler.
Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Vi indkalder løbende til samtaler fra medio august, med opstart snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Data- og digitaliseringschef Laura Møller på 20566066 eller lmo@silkeborgforsyning.dk.

Hvem er Silkeborg Forsyning?
I Silkeborg Forsyning er vi omkring 140 kompetente og engagerede medarbejdere, der i samarbejde med eksterne leverandører hver dag leverer komfortabel, stabil og konkurrencedygtig fjernvarme og rent og velsmagende drikkevand til mange tusinde kunder i Silkeborg Kommune. Vi står også for den miljøbevidste håndtering af affald og spildevand i hele Silkeborg Kommune.

Samlet set når vi alle Silkeborg Kommunes omkring 94.000 borgere med en eller flere af vores ydelser. Vores kunder er meget vigtige for os, og vi vil fortsat forbedre og videreudvikle kundeoplevelsen.
 
Vi lytter til vores omverden og skaber innovative forsyningsløsninger i samspil med vores kunder og interessenter med fokus på miljø, klima og forsyningssikkerhed.
 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Laura Møller lmo@silkeborgforsyning.dk
Arbejdstid: Fuldtid
Stillingskategori: IT, ingeniør og energi
Geografi: Region Midtjylland
Ansættelsesvilkår: Fastansættelse
Afdeling:
Silkeborg Forsyning A/S
Silkeborg Forsyning
Tietgensvej 3 8600 Silkeborg
mail@silkeborgforsyning.dk
CVR
Powered by Emply